(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA pohjoismaalaiseen pääkonttorikohteeseen Pasilaan

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit vaativan asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja etenkin vahvaa teknistä osaamista, esimerkiksi rakennusautomaatiosta sekä sprinklerien kuukausittaisista testauksista ja korjaustoimenpiteistä. Alan koulutus katsotaan eduksesi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat klo 6-16 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -