(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Lappeenrantaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä asiakaskohteessamme Lappeenrannassa. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset kiinteistönhuollon tehtävät, kuten lumityöt, pienkorjaukset ja ulkotyöt sekä talotekniikan hoitaminen, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6–16 välisenä aikana, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen, etenkin lumisateiden sitä edellyttäessä. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi teknistä kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa) ja vankkaa, usean vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Lisäksi sinulla on työturvallisuuskortti suoritettuna ja hyvä peruskunto. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa. Olethan taustaltasi nuhteeton, sillä valinta edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -