(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärven alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa kiinteistönhoidon sisätehtävissä, mutta tarvittaessa uskaltaudut myös raittiiseen ulkoilmaan vaikkapa lumitöihin. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöstä vaativiin liikekeskuksiin ja kiinteistötekniikka sen mukaan. Töitä paiskitaan niin arkisin päivävuoroissa kuin tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus ja kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöjen uudesta tai vanhemmasta tekniikasta, sekä työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta myös kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 22.4. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.