(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Imatralle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä asiakaskohteessamme Imatralla. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät (LVI), joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Lisäksi työhön kuuluu ulkotöitä kuten lumitöitä. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6–16 välisenä aikana, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa) ja vankkaa, mieluiten yli kahden vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Kokemus mm. talotekniikasta katsotaan eduksi tehtävään valittaessa. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Lisäksi sinulla on työturvallisuuskortti suoritettuna ja hyvä peruskunto. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa. Olethan taustaltasi nuhteeton, sillä valinta edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 27.5.2018. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -