(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Haemme nyt kiinteistöhoidon ammattilaista Joensuuhun.

Työssäsi vastaat pääosin taloteknisistä huolloista mm. Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n asiakkuudessa. Työhösi kuuluu myös monipuolisesti erilaiset kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät sisältäen myös erilaisia IV-koneiden huoltoa. Työ on vakituinen kokopäivätyö arkisin kello 7-15.

Sinulla voi olla kiinteistöhoitajan perus- tai ammattitutkinto. Vaihtoehtoisesti talotekniikan tai automaatioasentajan tutkinto. Mikäli tutkintoa ei löydy, mutta sinulla on vahvaa työkokemusta edellä mainituista tehtävistä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta kokemusta IV-huolloista sekä kiinteistöautomaatio-osaamista. Sprinkleri- ja paloilmoitinjärjestelmä-osaaminen katsotaan eduksi. Omaat jämäkän otteen työntekoon ja otat itsenäisin ottein tehtävät haltuun. Tulet toimimaan kuuden hengen tiimissä joten odotamme sinulta löytyvän sopivaa pelisilmää tiimityöskentelyyn sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä tarvitset perustason IT-taitoja sekä suomenkielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään palkattavalla henkilöllä tulisi olla B-ajokortti, oma auto on eduksi. Kohde vaatii myös turvallisuusselvityksen tekemistä tehtävään valitulta henkilöltä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattimaiset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.

Tutustu enemmän ISS Kiinteistöjen ylläpitopalveluiden arkeen tästä linkistä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.6.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/