Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko etsimämme ammattilainen?
Haemme nyt teknistä Kiinteistönhoitajaa Joensuuhun.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työnkuvaasi kuuluu teknisesti vaativien kiinteistövalvomoiden seuranta ja hoito. Työ sisältää lisäksi monipuolisesti erilaisten kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtäviä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kokopäivätyötä klo 6-16 välillä, mutta lisäksi työhön sisältyy päivystysvalmius sekä satunnaisia viikonlopputöitä. Kyseessä on kokoaikatyö ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Edellytämme vähintään muutaman vuoden työkokemusta toimisto- ja teollisuuskohteiden kiinteistönhoitotehtävistä. Sinulla on vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto, mutta alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva talotekniikan alan tutkinto katsotaan eduksi.
Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Tehtävässä tarvitset perustason IT-taitoja sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään palkattava henkilö työskentelee kohteissa missä edellytyksenä on nuhteeton tausta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työporukan

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1126441
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu