(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteenaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kahta määräaikaista

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

kokoaikaisiin työsuhteisiin Espooseen. Työn määräaikaisuudet kestävät vuoden 2018 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työtehtäviin kuuluu kiinteistön kulunvalvonta, kiinteistöautomaatioon liittyvät tehtävät sekä IV-huollot. Etsimme henkilöä, jolla on jo työkokemusta liikekiinteistöjen tai asuinkiinteistöjen huoltotöistä sekä valmiutta tehdä niin viikonloppu-, aamu- kuin iltavuoroja. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työotetta. 

Edellytämme:
-vähintään 2 vuoden työkokemusta liikekiinteistöjen huoltotöistä tai 4 vuoden kokemusta       asuinkiinteistöjen sisätöistä
-kokemusta iv-huolloista ja kiinteistöautomaatiosta
-valmiutta tehdä niin viikonloppu-, aamu- kuin iltavuorojakin
-oma-aloitteisuutta ja reipasta työtapaa

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-työturvallisuuskortin
-kiinteistönhuollon koulutuksen
-koneenajotaitoa
-B-ajokortin

Tarjoamme:
-kokoaikaisen työsuhteen vuoden loppuun saakka
-TES:n mukaisen palkkauksen
-monipuoliset ja haastavat työtehtävät

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055