(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Kiinteistönhuollon ammattilaiset huomio! Etsimme nyt Espoon tiimimme vahvistukseksi koneajotaitoista

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

pääasiassa erilaisiin kiinteistönhoidon sisätöihin (toivomme toki, ettet kuitenkaan kavahda myöskään ulkoilmaa). Asiakaskohteita on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin, joten työ on takuulla vaihtelevaa. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina. 

Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus, mutta ennen kaikkea kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, kiinteistötekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.