(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Tule kasvamaan kanssamme!

 

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle teknistä kiinteistönhoitajaa huolehtimaan monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä.

Teknisenä kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista teknisistä ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ja koulutusta kiinteistöteknisistä töistä: talotekniikasta, lvi-puolelta, automaatiojärjestelmien toiminnasta. Lisäksi tarvitset perus IT-taitoja ja suomen- sekä englanninkielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan 7-17 välillä, mutta tehtävässä edellytetään päivystysvalmiutta.   Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 18.3.2018 (viestiin otsikko: ”Tekninen kiinteistönhoitaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Jarmo Tatti p. 029 1234 764 / arkisin 9.00 – 10.00.