(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Haemme nyt ammattitaitoista teknistä KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Nokialle, Nokian Renkaille.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Haemme teknisen ammattitaidon omaavaa tiimihenkistä kiinteistönhoitajaa Nokian Renkaiden tehtaalle. LVI-alan työkokemus ja/tai talotekniikan perustutkinto toivottavaa ja kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Toimit itsenäisesti vaativassa tehdasympäristössä hoitaen päivittäisiä kiinteistöhuollon perustehtäviä sekä tarvittaessa talotekniikan työtehtäviä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä kiinteistöhuollon että talotekniikan ammattilaisia. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan (klo 6–16), mutta työssä olet valmis tekemään myös päivystysvuoroja. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan ammattitutkinto) ja mieluiten usean vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 15.3.2018. Hae pian, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Vesa Koivula puh. +358400556367 ja Tomi Arkiomaa puh. +358504111722.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -