(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. Etsimme nyt tähän ammattilaisten joukkoon 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen liikekiinteistöön Helsingin Ilmalaan. Työhön kuuluu esimerkiksi kiinteistön kulunvalvonta, paloilmoitinten ja sprinklerien ylläpito, kiinteistöautomaatioon liittyvät tehtävät sekä IV-huollot. Työ ei pääsääntöisesti pidä sisällään ulkotehtäviä, mutta tuurausluontoisesti tämä on esimerkiksi lomien aikana mahdollista. Koneenajotaito katsotaan siis tehtävässä eduksi. B-ajokortti on välttämätön, sillä työ sisältää ajoa kohteen eri rakennusten välillä. 

Työhön kuuluvat myös alueella sijaitsevan pääkonttorin huoltotehtävät, joten valitulta henkilöltä edellytetään erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Päivystysvalmius on vahva etu. Etsimme henkilöä, jolta löytyy kokemuksen lisäksi myös hyvää työmotivaatiota ja -asennetta. 

Edellytämme:
-vähintään 2 vuoden työkokemusta liikekiinteistöjen huoltotöistä 
-kokemusta iv-huolloista ja kiinteistöautomaatiosta
-erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
-oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota
-sujuvaa suomen kielitaitoa
-B-ajokorttia

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-tulityö- ja työturvallisuuskortit
-kiinteistönhuollon koulutuksen
-koneenajotaidon
-päivystysvalmiuden

Tarjoamme:
-vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
-TES:n mukaisen palkkauksen
-hyvät työsuhde-edut
-monipuoliset ja haastavat työtehtävät

Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com
040-484 4508