(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Varkauteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Etsimme Teknistä Kiinteistönhoitajaa vahvistamaan tiimiämme Varkauteen.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu Kiinteistönhoitajan työt asuin- ja liikekiinteistöissä useissa eri asiakaskohteissamme. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 6-14 mutta tarvittaessa hoidat iltaisin ja viikonloppuisin esim. lumenaurausta, liputusta ja päivystystä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.  

Toivomme sinulta innokkuutta ja itsenäistä otetta työhön. Työssäsi tarvitset A- ja B- ajokortteja, oma auto ei ole välttämätön. Arvostamme hyviä ATK taitoja ja eduksi katsomme LVI alan koulutuksen sekä kokemuksen teknisen kiinteistönhuollon tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -