(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Vantaalla etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi yhden asiakkaamme kiinteistössä. Kyseisen kiinteistön monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Alan kokemuksesta, koulutuksesta ja koneajotaidosta saat roimasti lisäpisteitä.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä (koronan turvavälillä tietenkin). Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päälliköltä: Kari Frimodig (+358503858612).