(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsitkö kiinteistönhoitaja töitä Vaasasta ja sinulla on jo kokemusta alan töistä käytännössä? Hienoa!

Haemme nyt

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ABB:n tehdasalueelle Vaasaan.

Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan yhdessä kohteessa ABB: n Vaasan kampuksella. Työsi on hyvin itsenäistä, vaikka työskenteletkin tiiviissä yhteistyössä muun Coor-tiimin kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen ja kokoaikaisen arkityön, missä työpäiväsi ovat pääsääntöisesti 7-15.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään.

Entä mitä työpäiviisi kuuluu?

Työpäiviisi kuuluu muun muassa alla olevia tehtäviä

  • Palvelupyyntöjen käsittely
  • Rakennusautomaation käyttö ja hälytyksiin reagointi
  • LVI-Vuosihuollot 
  • Kiinteistön järjestelmien viikko- ja kuukausikierrokset
  • Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien seuranta ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen
  • IV- järjestelmien seuranta ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen

Mitä odotamme sinulta?

Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan toivomme, että olet tehnyt näitä hommia jo useamman vuoden ajan ja sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot. Kiinteistöautomaation tuntemus on iso etu.

Kohteessa käytät mm. huollonohjausjärjestelmää, Granlund Manager -talokirjasovellusta, sekä Schneider taloautomaatiojärjestelmää, joten toivomme sinulta kokemusta näiltä alueilta. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia, voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi! Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile jos kiinnostuit tehtävästä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 29.9. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Pekka Kulmakorpi pekka.kulmakorpi@coor.com.