(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja, Siuntio
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.
 

Haemme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA teollisuuskohteeseen Siuntioon


Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme laadukas kiinteistön ylläpito. Olet teknisesti pätevä kiinteistöhuollon ammattilainen ja vastaat tehtävässä teollisuuskohteen päivittäisestä kiinteistöhuollosta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen arkityö. Tehtävään sisältyy myös päivystystä työkohteessa, Siuntiossa. 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme:
- kiinteistöhuollon erikoisammattitutkintoa tai LVI-alan ammattitutkintoa
- vähintään viiden vuoden työkokemusta
- sähkö-, putki-, automaatiojärjestelmien ymmärtämistä
- valmiutta tehdä päivystystyötä

Tehtävän erinomainen hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista osaamista kiinteistön ylläpidon tehtävistä. Osaat organisoida oman työsi ja kannat siitä vastuun. Huoltokirjat ovat sinulle tuttuja ja palvelet asiakkaita rautaisella asiakaspalveluasenteella. Tehtävän hoidossa tarvitset B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustason englannin kielen osaamista.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -