(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Kiinteistönhoitaja (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsimme nyt teknistä kiinteistönhoitajaa asiakasyrityksellemme Sastamalan Kiinteistötekniikka Oy:lle (Saskitek) pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Saskitekin palvelutarjontaan kuuluvat kiinteistöhuollon lisäksi myös infra- ja maanrakennus- sekä sähkötyöt. Saskitek on alallaan merkittävä toimija Sastamalan alueella. Yrityksen vahvuuksia on pitkän kokemuksen mukana
tuoma osaaminen sekä kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti.

Tehtävänkuva koostuu monipuolisista kiinteistöjen teknisistä kunnossapitotöistä pääosin taloyhtiöissä, terveydenhoitolaitoksissa ja liikekiinteistöissä Sastamalan taajamassa ja lähialueilla. Tekniseen kunnossapitoon kuuluu pääasiassa talotekniikan käyttö, valvonta ja huolto sekä valaistuksen ja lukituksen hoito ja LVIS-huolto.

Työssä menestymisen mahdollistaa tehtävien hyvä tekninen perusosaaminen ja käytännön tehtävähallinta sekä vahva innostus tuottaa laadukasta palvelua esimerkillisellä työotteella. Terve ammattiylpeys ja vastuullisuus näkyy tekemisessä ja kommunikoinnissa. Tehtävä on osittain tiimityötä ja siihen liittyy myös kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelyolosuhteet ja -tilat ovat vaihtelevia (esim. kiipeäminen katolle työskentelemään) ja edellyttävätkin normaalia toimintakuntoa sekä huolellisuutta työturvallisuudenkin huomioimisessa.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työ on pääosin arkisin klo 08:00–16:00 tehtävää päivätyötä. Tehtävään liittyvät aika ajoin myös viikkopäivystykset 24h/vrk. Kiinteistöhuoltopäivystyksestä on mahdollisuus saada lisäansioita tehtävän erillissopimuksen kautta.

Tässä on hieno mahdollisuus itsenäiseen ja monipuoliseen kiinteistöalan tehtävään hyvin hoidetussa yrityksessä. Tässä on mahdollisuus päästä toteuttamaan osaamistaan ja saavuttaa myös asiallinen palkkataso.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus
oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta
työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä
puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.