(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme nyt TEKNISIÄ KIINTEISTÖNHOITAJIA pääkaupunkiseudulle. 

Teknisenä kiinteistönhoitajana huolehdit kiinteistöautomaatiosta, erilaisten huoltotöiden tilauksista ja lakisääteisistä määräaikaiskokeista. Lisäksi hoidat pienet korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Vastaat myös kiinteistön ulkoalueiden hoidosta, roskakierroksista sekä talvisin käsilumitöistä ja hiekoituksesta.  

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15 välille mutta toivomme, että olet joustava työaikojen suhteen ja valmis osallistumaan myös päivystykseen. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva kiinteistöalan koulutus, työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta sekä IV-järjestelmien- ja talotekniikan prosessien tuntemusta. Edellytämme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi. Trend, Atmostech,Fidelix, Siemens, Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti ja suomen- ja englannin kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen.


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi sekä tukee hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi, hakuaika päättyy 31.12.2019. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -