(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja liikekiinteistöihin pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle   TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö ja työpäivät ovat pääsääntöisesti kello 7-15.Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tulevassa tiimissäsi vallitsee hyvä ja huumorintajuinen ilmapiiri.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.    Tehtäväsi
Tehtävänäsi on vastata liikekiinteistöjen päivittäisestä kiinteistöhuollosta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi viihtyisässä ilmapiirissä ja hyvin johdetussa tiimissä. Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta.    Työpäiviisi kuuluu muun muassa alla listattuja tehtäviä   • Paloilmoitin ja sprinklerijärjestelmien kk- koestukset ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen
• Turva- ja merkkivalojärjestelmien kk- koestus ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen
• Palvelupyyntöjen käsittely ja teko
• Kulutusseuranta ja raportointi
• Rakennusautomaation käyttö ja hälytyksiin reagointi
• Vuosihuoltojen ja määräaikaistarkastusten organisointi annettujen ohjeiden mukaisesti
• Kiinteistön viikko- ja kuukausikierrokset
• Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien seuranta ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen
• IV- järjestelmien seuranta ja toimintakuntoisuudesta huolehtiminen
• Urakoitsijoiden tilaaminen ja valvonta
• Raportointi työnjohdolle, sähköisen huoltokirjan käyttö ja ylläpito
• Viikko-, kuukausi, urakoisija ja käyttäjäpalavereihin osallistuminen
• UA- kierros aamuisin
• Väestönsuojien ylläpito   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kiinteistönhoitaja, LVI-asentaja,  putkiasentaja) ja aiempaa kokemusta teknisistä kiinteistöhuoltotehtävistä. Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, jossa tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Erinomainen kirjallinen suomen kielen taito on tarpeen koska kohteessa on käytössä huoltokirja. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti, sekä työturvallisuuskortti ovat  edellytyksenä tehtävään valittavalla henkilöllä.  Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Mitä seuraavaksi?
Täytä hakemus 19.10. mennessä jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa ja hakukirjettä, kunhan täytät hakulomakkeen huolella.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16 palveluesimies Karl-Erik Johansson 050 3555 307 tai karl-erik.johansson@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.