(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja liikekiinteistöihin Helsingin keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Etsimme nyt Helsingin keskustaan   TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat arkisin 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös päivystämään. Pääsääntöisesti liikekiinteistökohteesi sijaitsevat Helsingin keskustassa. Tulevassa tiimissäsi vallitsee hyvä ja huumorintajuinen ilmapiiri.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.    Tehtäväsi
Tehtävänäsi on vastata liikekiinteistöjen päivittäisestä kiinteistöhuollosta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi viihtyisässä ilmapiirissä ja hyvin johdetussa tiimissä. Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta.    Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta teknisistä kiinteistöhuoltotehtävistä. Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, jossa tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Erinomainen kirjallinen suomen kielen taito on tarpeen koska kohteessa on käytössä huoltokirja. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti, sekä työturvallisuuskortti ovat  edellytyksenä tehtävään valittavalla henkilöllä.  Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 26.1.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-16 palveluesimies Juho Mäkinen p.050 364 4621.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).