(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja kesäksi Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsitkö pidempiaikaista kesätyötä kiinteistöhuollon parissa? Haemme reippaaseen tiimiimme Lappeenrantaan 

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälaisesta pestistä on kyse? Työ sisältää pääasiassa monipuolisia kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä sekä sisällä että ulkona. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on määräaikainen sijaisuus ja kestää syyskuun loppuun.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus, mutta ennen kaikkea kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, kiinteistötekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten pääset harjoittamaan ongelmanratkaisukykyäsi. Omaat myös hyvät viestintätaidot ja palveluasenteen, sillä tulet törmäämään asiakkaisiin työpäiviesi aikana. Lisäksi tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja kokemusta kiinteistönhoitotraktoreista, joilla pääset kruisailemaan.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit sekä tsemppaavan esimiehen. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Näiden lisäksi pääset viettämään kesääsi vauhdikkaissa merkeissä, sillä näissä hommissa jokainen päivä on erilainen!
 
Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi palkkatoiveineen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tuomo Kuosma (puh. 050 4092811) vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä ti-to 10-14.