(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Kemijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA Kemijärvelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät, kuten huolto ja kunnostustyöt sisä, - ja ulkoalueilla asiakaskohteissamme. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen päivystysvalmius joka viides viikko. Työsuhde on vakituinen.


Etsimämme henkilö voi olla alan rautainen ammattilainen tai uusi kyky joka on valmis kehittymään ja oppimaan. Sopiva koulutus tehtävään voi olla esim. LVI-asentajan, sähköasentajan-, talonrakentajan-, tai kiinteistönhoitajan koulutus. Työtehtävät on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan mutta eduksi katsomme koneajotaidon, kokemuksen korjausrakentamisesta sekä LVI- asennustöistä, kiinteistöautomaation tuntemuksen, huoltokirjaosaamisen sekä taloteknisten prosessien hallinnan. Työn sujuvuuden kannalta tarvitset B-luokan ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Toivomme sinun olevan motivoitunut, oppimishaluinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt ulkona, olet tottunut fyysiseen työhön etkä pelkää ottaa vastuuta. Omaat perus ATK- taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Liity osaksi ammattitoista  työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.3.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -