(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja hotelliasiakkuuteen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle hotelliasiakkuuteen
 
TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat arkisin 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös päivystämään. Pääsääntöisesti työskentelet samassa kohteessa Helsingin keskustassa koko päivän.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.    Tehtäväsi
Tehtävänäsi on vastata hotellin päivittäisestä kiinteistöhuollosta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi viihtyisässä ilmapiirissä ja hyvin johdetussa tiimissä. Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta.    Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta teknisistä kiinteistöhuoltotehtävistä. Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, jossa tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Erinomainen kirjallinen suomen kielen taito on tarpeen koska kohteessa on käytössä huoltokirja. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti ovat  edellytyksenä tehtävään valittavalla henkilöllä.  Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 15.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Mikko Joensuu mikko.joensuu@coor.com.