(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Pääkaupunkiseudun talkkaritiimimme etsii nyt joukkoonsa

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus työskennellä kiinteistöhoidon sisätöissä mielenkiintoisessa, aivan uudessa asuinkiinteistössä Pasilassa. Lisäksi alueeseesi kuuluu asuinkiinteistöjä Espoossa. Saat monipuolisen työympäristön ja jännittäviä pähkinöitä purtavaksi sekä uuden että vanhemman tekniikan parissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme myös valmiutta ilta- tai viikonlopputöihin. Halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus, jolloin saat päivystyskorvausta.

 

Ketä etsimme? Tehtävässä loistaaksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus kiinteistöhuollon sisätöistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Suoriudut itsenäisesti erilaisten asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Viihdyt myös hyvin asiakastyössä ja nautit siitä, kun voit olla avuksi. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa.

 

Miksi kannattaa valita L&T? Meiltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Etuina meillä on tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä. Olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, vastaa asiakasryhmän päällikkö Egle Piirmets mielellään kysymyksiisi: egle.piirmets(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.