(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Oletko kiinteistönhoitaja ja etsit lisätöitä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme Espoossa etsii nyt joukkoonsa

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen työsuhde, ja aloitus on sovittavissa nopeallakin aikataululla. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti asuin- ja liikekiinteistöjen ylläpitoa ja pieniä huolto- ja korjaustöitä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa ja vaikka työhön tullaan tarvittaessa, on työtunteja on luvassa kokopäiväisesti lomien tuurausten ajan.

 

Voisitko se olla sinä? Sinulta löytyy parin vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä. Arvostamme kokemusta LVISA ja paloturvajärjestelmien menestyksekkäästä hoitamisesta. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Olet luotettava ja reilu kaveri, joka on ystävällinen ja avulias niin asiakkaillemme kuin omille työkavereillekin. Lisäksi tässä roolissa tarvitset B-ajokortin ja suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

 

Entä hakeminen? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, antaa Asiakasryhmän päällikkö Otto Ljungberg (+358408667797) sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä.