(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistönhoitaja Espoon Keilarantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Meillä on nyt haussa Espoon tiimiimme koneajotaitoinen

 

TEKNINEN KIINTEISTÖNHOITAJA

 

Minkälaisesta pestistä on kyse? Työ sisältää pääasiassa monipuolisia kiinteistönhoidon sisätöitä (toivomme toki, ettet kuitenkaan kavahda myöskään ulkoilmaa). Asiakaskohteena sinulla on liikekiinteistö Espoon Keilarannassa. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina. 


Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus, mutta ennen kaikkea kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, kiinteistötekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan osaamisellasi.

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.9. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä antaa Palvelumestari Jaan Karpatskij, jaan.karpatskij@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.