(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistömanageri
Nurmi-Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Vahvistamme kiinteistökehitystiimiämme ja siksi meillä on nyt haussa osaava 

TEKNINEN KIINTEISTÖMANAGERI

Tehtävänäsi on huolehtia kiinteistöjen kunnossapidon ja remonttien suunnittelusta, sopimusten kilpailuttamisesta sekä toteutusten seurannasta pääkaupunkiseudulla. Olet kiinnostunut uusista tekniikoista ja kehität mm. kiinteistöjen energiatehokkuutta talouden, ympäristön sekä asiakastyytyväisyyden kannalta. Asiakaskiinteistösi sijaitsevat lähinnä Pitäjänmäessä, joten aikaa ei juurikaan kulu liikkumiseen. Olet mukana liikehuoneistojen vuokraamisessa teknisenä asiantuntijana. Työskentelet itsenäisesti, mutta läheisessä yhteistyössä muun kiinteistökehitystiimin kanssa.  

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä teknistä koulutusta. Olet hyvä organisoimaan työtäsi ja sinulla pysyy vaivatta useat langat käsissä. Olet yhteistyökykyinen, neuvottelutaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme itsenäisen tehtävän, ammattimaisen ja rennon tiimin tuen sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn tekemiseen. Toimimme ketterästi ja avoimesti vailla turhia hierarkiarakenteita. Perheyhtiömme arvot perustuvat luottamukseen, pitkäjänteisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.5. mennessä. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Hakuaika alkaa: 05.05.2020 12:00

Hakuaika päättyy: 24.05.2020 23:59