(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistömanageri
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, osaomistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja tuhansia asuntoja eri puolilla Suomea. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta. 

Haemme nyt Jyväskylän toimipisteeseen innostunutta
 
 Teknistä kiinteistömanageria
 
Onko asukkaiden viihtyvyyden varmistaminen sinulle sydämen asia? Nautitko projektien vetämisestä ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kiinteistömanageri.

Sinun roolisi

Tehtäviisi teknisenä kiinteistömanagerina kuuluu mm. kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi olet mukana kehittämässä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastaat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyvät. 

Mitä odotamme

Sinulla voi olla teknisen tai talouden alan koulutus tai muuten hankittua kiinteistönpidon osaamista. Voit olla alan kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja. Teknisenä kiinteistömanagerina toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi. Microsoft Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö, p. 044 773 5577. Tavoitat Markun parhaiten ke 2.10.2019 klo 12.00 - 14.00 tai pe 7.10.2019 klo 12.00 - 14.00.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.10.2019 hakulinkin kautta.