Tekninen kiinteistömanageri
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, osaomistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja tuhansia asuntoja eri puolilla Suomea. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta. 

Haemme nyt Oulun toimipisteeseen innostunutta

Teknistä kiinteistömanageria

Onko asukkaiden viihtyvyyden varmistaminen sinulle sydämen asia? Nautitko projektien vetämisestä ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kiinteistömanageri.

Sinun roolisi

Tehtäviisi teknisenä kiinteistömanagerina kuuluu mm. kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi olet mukana kehittämässä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastaat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyvät.

Mitä odotamme

Sinulla voi olla teknisen tai talouden alan koulutus tai muuten hankittua kiinteistönpidon osaamista. Voit olla alan kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja. Teknisenä kiinteistömanagerina toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi. Microsoft Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja, eikä tietotekniikka tuota ongelmia.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Jouko Knuutinen, p. 045 7734 3826. Tavoitat Joukon parhaiten arkipäivisin klo 7.30 -15.30

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2019 mennessä alla olevan hakulinkin kautta. 

https://ta.fi/rekrytointi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268409
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jouko Knuutinen (jouko.knuutinen (a) ta.fi)
  • Puhelin: 045 7734 3826
  • Sijainti: Oulu