(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kiinteistömanageri Kirkkonummelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖMANAGERIA Kiinteistön ylläpitopalvelu -yksikköömme Kirkkonummelle, läntiselle Uudellemaalle.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä palveluita, korjauspalveluita, uudistamishankkeita sekä kiinteistöhuoltopalveluita. Vastuullamme on yhdessä varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi LVISA-tekniikan, kiinteistöhuollon ja energiahallinnan taitajia. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Teknisenä kiinteistömanagerina vastaat teknisesti vaativien kohteiden hoidosta ja ylläpidosta. Varmistat suunniteltujen ja sovittujen toimenpiteiden toteutumisen ja vastaat nimettyjen kohteiden yllä- ja kunnossapidosta sekä budjetin toteutumisesta. Vastuullesi kuuluu myös asiakasyhteistyö sekä toiminnan kehittäminen yhdessä teknisen tiimimme sekä asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat mahdollisimman pian, sovittaessa.

Tehtävä edellyttää alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, vankkaa kokemusta teknisistä palveluista sekä niiden johtamisesta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistömanagerin (tai vastaavan) -tehtävästä. Tehtävä edellyttää myös asiakaspalveluhenkisyyttä, myynnillistä otetta, henkilöstöjohtamisen taitoa sekä kykyä taloudelliseen ajatteluun. Toivomme, että työskentelytyylisi on omatoiminen ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Tehtävässä tarvitse lisäksi hyviä IT-taitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulla haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Perttu Raitala numerosta 0400 711304.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille oheisen linkin kautta hakemuksesi pian tai viimeistään 25.10.2020. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV.