(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kehityspäällikkö
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Etsimme nyt Turkuun  

TEKNISTÄ KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan digitaalisten ja teknisten ratkaisujen kehittämisestä ja näiden mahdollistamien palveluiden luomisesta yhdessä liiketoimintojemme ja toimitusketjumme kanssa. Teknisen annostelu- ja pesulaitetekniikan kehittäminen ja tuki kentällä toimiville asiantuntijoille on tärkeä osa toimenkuvaa, kuten myös suoraan asiakkaille tehtävien projektien suunnittelu ja toteutus itsenäisesti sekä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Kehityspäällikkönä osallistut myös projektityöhön ja tuet liiketoimintaa teknisten ratkaisujen tuotteistamisessa. Toimialueenamme on Suomen lisäksi Skandinavia, Baltian maat sekä Venäjä.  

Odotamme sinulta tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta ja vähintään kahden vuoden kokemusta suunnittelu- ja asennustyöstä. Toivomme, että sinulla on tekninen koulutustausta (Insinööri AMK tai DI) ja hallitset sähkö- ja mittaustekniikan perusteet. Katsomme eduksi, jos sinulle on kertynyt työssä tai opiskeluissa kokemusta pesujärjestelmien ja automaattisten annostelujärjestelmien suunnittelusta ja asennuksista, IoT/WiFi-järjestelmistä, analogisten/digitaalisten sensoreiden integroinnista mekaanisiin järjestelmiin sekä mekaanisten piirustusten tekemisestä. Tehtävässä menestymisessä eduksi on myös tuntemus esimerkiksi elintarvike- tai metalliteollisuuden tai suurkeittiöiden teknisistä ratkaisuista. Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä järjestelmällisyys ja systemaattisuus dokumentaatiota vaativissa tehtävissä auttavat päivittäisessä työssäsi, kuten myös sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla tuottamaan hyvinvointia puhtaudesta? Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää.

Lisätietoa tehtävästä antaa 30.1.2020 klo 9-10 ja 3.2.2020 klo 9-10 Tutkimus- kehitys- ja innovaatiojohtaja Oili Kallatsa, puh. +358 50 5769243. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 9.2.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 17.2.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.