(Poistunut julkaisusta)

Tekninen käyttöönottopäällikkö
Posiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Olkiluotoon Posivan EKA-projektiin

TEKNISTÄ KÄYTTÖÖNOTTOPÄÄLLIKKÖÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt käyttöönottopäällikköä Posivan EKA-projektiin, jolla toteutetaan maailman ensimmäinen käytetyn polttoaineen kapselointi- ja loppusijoituslaitos.

Olet projektiosaaja, joka hallitset laitosten käyttöönoton toimintatavat. Tehtävässä vastaat kapselointi- ja loppusijoituslaitoksen laitteiden ja järjestelmien käyttöönottosuunnitelmien laadinnasta ja teknisestä käyttöönotosta. Lisäksi vastaat käyttöönottoaikataulusta ja käyttöönottotöiden koordinoinnista. Tehtäviisi sisältyy myös järjestelmätoimittajilta tulevien käyttö- ja kunnossapito-ohjeiden arviointia sekä laitosten käytön kannalta kriittisten varaosien saatavuuden varmistamista.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet aktiivinen, tartut toimeen ja sinulla on kyky omaksua laajoja projektikokonaisuuksia. Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on saumaton yhteistyö koko organisaation kanssa. Ydinalan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta ja valmiutta toimia yhteistyössä eri laitetoimittajien kanssa jo järjestelmien valmistusvaiheessa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

Posiva Oy on maailman johtava loppusijoittaja, joka aloittaa omistajiensa TVO:n ja Fortumin käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen syvälle peruskallioon ONKALOon® 2020-luvulla. Lisäksi TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tekninen päällikkö Petteri Vuorio puh. 040-546 6618.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 9.12.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!