(Poistunut julkaisusta)

Tekninen kääntäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Etsimme Schneider Electric Finlandille teknistä kääntäjää koulutusmateriaalien käännösprojektiin. Jos tekninen termistö, itsenäinen työote ja englannin kieli ovat vahvuuksiasi, tämä työ on sinua varten. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai osa-aikatyötä etsivälle. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä vastuullasi on koulutusmateriaalin kääntäminen englannista suomen kielelle. Koulutusmateriaali tulee niin yrityksen henkilökunnan kuin asiakasyrityksen käyttöön, joten tehtävässä menestyminen vaatii erinomaista englannin ja suomen kielen osaamista. Työ on itsenäistä ja työtä on mahdollista tehdä alkuun päästyään myös etänä. Valittava henkilö perehdytetään tehtävään ja projektin aikana on saatavilla tukea termistön ja aihealueen haltuun ottamiseen.

Tarjoamme


* Etätyö mahdollisuuden
* Mielenkiintoiset työtehtävät
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta

TYÖNKUVA

* Käännöstyö englannista suomeksi
* Koulutusvideoiden englanninkielisten tekstityksen kääntäminen ja kirjoittaminen suomeksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Ymmärrystä teknisestä termistöstä
* Soveltuvaa työkokemusta


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2kk noin 18-22,5tuntia/ vko
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Schneider Electric Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Schneider Electric Finland{target="_blank"} on kotien, rakennusten, datakeskusten, infrastruktuurien ja teollisuuslaitosten digitaalisen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. He edistävät tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja.