(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Arkta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Arkta-konserniin kuuluvat kerrostalorakentajina tunnetut Arkta Rakennus Oy Tampereen seudulla ja Arkta Reponen Oy pääkaupunkiseudulla, julkitilarakentamiseen erikoistuneet Arkta Kultti Oy Vaasan seudulla ja Arkta Rakennuskultti Oy Helsingin seudulla sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Arktalaisia on jo yli 210 ja liikevaihto vuonna 2019 oli yli 100 M€.

Lisätietoja Arkta Rakennuksesta saat Arktan konsernin sivuilta www.arkta.fi

Arkta Rakennuksen uuteen tehtävään on nyt haussa

Tekninen johtaja

vastaamaan yrityksen tuotannon johtamisesta ja tuloksesta.

Teknisenä johtajana kehität tuotantostrategiaa ja -organisaatiota ja vastaat näin tuottavuuden ja laadun jatkuvasta parantamisesta. Hyödynnät alan uudet mahdollisuudet myös rakennusteknisen kehittämisen osalta ja luot uudenlaisia yhteistyömalleja kumppaneiden kanssa. Vastaat tuotannon liiketaloudellisesta suunnittelusta ja ohjaat noin 40 henkilön tuotanto-organisaatiotasi vankasti tulosvastuullisen ajattelun kautta. Tehtävässäsi sinulle raportoi suoraan 3 henkilöä, joiden työn toimillasi mahdollistat.

Tehtävässä raportoit Arkta Rakennuksen toimitusjohtajalle ja olet osa yrityksen johtoryhmää. Toimipaikkasi sijaitsee Ylöjärven pääkonttorilla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä vankka kokemus tulosvastuullisesta liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Omaat lisäksi vahvan kiinnostuksen alan ja toiminnan kehittämisestä ja olet tottunut neuvottelemaan myös asiakkaiden kanssa. Ymmärrät hyvin yrityksen liiketalouden luvut ja osaat johtaa tuotantoa lukujen valossa.  Teet mielelläsi yhteistyötä alihankkijoiden kanssa ja nautit myös tuotekehityksestä. Kommunikoit sujuvasti, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet innostava, ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä vahva kyky ihmisten johtamiseen ja motivoimiseen. Työskentelyotteeltasi olet tulos- ja tavoiteorientoitunut ja sinulla on kyky liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Omaat kyvyn hallita kokonaisuuksia, ymmärtää asioiden mittasuhteet ja osaat keskittyä olennaiseen. Viestit asiasi selkeästi ja vakuuttavasti. Elät ja hengität laadukasta asuntorakentamista.

Arkta kehittyy, ja me opimme, uudistumme ja menestymme yhdessä -tervetuloa mukaan yhteiselle matkallemme!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/38KJ8Xw

Lisätietoa tehtävästä antaa 7.1.2021 alkaen Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi