(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Reisjärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Ei ole riemulla rajaa, kun Reisjärvelle ajaa!

Reisjärvi on rohkea, ripeä ja yhteisöllinen kunta, jossa on hyvä asua, harrastaa ja tehdä työtä. Reisjärvi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa tarjoten erinomaiset arjen puitteet monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen, ulkoilumaastoineen sekä uusine kouluineen ja päiväkoteineen.

Haettavana on vakituinen

TEKNISEN JOHTAJAN VIRKA

Haemme teknistä johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarjoamme teknisen toimialan monipuolisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden olla luomassa kunnalle vahvaa tulevaisuutta osana kunnan johtoryhmää. Olemme uudistamassa organisaatiotamme, ja pääsetkin vaikuttamaan tulevaan rooliisi ainutlaatuisella tavalla.

Teknisen johtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vankka kokemuksella hankittu ammattitaito vastaavista tehtävistä. Tekninen johtaja vastaa teknisen toimialan toiminnasta ja taloudesta sekä toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä. Tehtäviin kuuluvat mm. maankäyttö- ja kaavoitusasiat, poikkeamislupien ja kiinteistökauppojen valmistelu sekä toimialan investointien toteutusvastuu. Virkaan voidaan sisällyttää myös työnjohdollisia tehtäviä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen toimialan tuntemusta ja aiempaa alan työkokemusta. Odotamme kokemusta rakennuttamisesta ja siihen liittyvästä sopimushallinnasta, julkisista hankinnoista ja kunnallisesta toiminnasta. Arvostamme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, muutosvalmiutta ja esimieskokemusta. Odotamme aktiivista kunnan ja kuntalaisten elinvoimaa kehittävää työotetta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Hakijoille tai osalle heistä voidaan teettää soveltuvuusarviointi.

Hakuaikaa on jatkettu 5.8.2020 klo 15:00 saakka. Reisjärven kunnalle osoitettu hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää määräaikaan mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Henkilöstöpalveluyritys Adecco avustaa rekrytoinnissa. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan valinnassa.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Marjut Silvast, puh. 044 300 8505 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouni Tilli puh. 040 590 6526. Lisätietoja kunnasta osoitteesta www.reisjarvi.fi

Reisjärven kunta on savuton työpaikka.

Reisjärven kunnanhallitus