(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt teknistä johtajaa rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuteen.

Vastaat rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden strategisesta ohjauksesta sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittämisestä ja ylläpidosta. Vastuullasi on organisaatiosi henkilöstön johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen kaupungin ja toimialan yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Kaupungin kiinteistöomaisuus on merkittävä varallisuuserä, jota on hoidettava hyvin. Roolissasi vastaat myös kaupungin kiinteistöstrategian tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamisesta sekä omistajapolitiikan ohjauksesta.

Sinulla on kokemusta suurehkon tai laaja-alaisen asiantuntijaorganisaation onnistuneesta johtamisesta ja vastuullesi kuuluvan palvelukokonaisuuden tehtäväkentästä. Pidämme tärkeänä, että sinulla on myös näkemystä alaan laajemmin sekä vahva tuntuma elinkeino- ja asuntopolitiikan kysymyksiin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja toimialan sisäiseen yhteistyöhön ja työskentelyyn kaupungin ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden kanssa sekä kykyä toimia vaikuttavasti sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa. Teet yhteistyötä muun muassa elinkeinoelämän vaikuttajien, valtion ja metropolialueen kuntien kanssa strategisten hankkeiden edistämiseksi ja alan kehittämiseksi. Raportoit kaupunkiympäristön toimialajohtajalle ja olet toimialan johtoryhmän jäsen.

Tarjoamme harvinaisen näköalan ja mahdollisuuden osallistua nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän kaupunkimme kehittämiseen. Tukenasi vaativassa tehtävässä ovat palvelukokonaisuuden noin 450 erityisosaajaa ja muut kollegasi kaupunkiympäristön toimialalla. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luemme kokemuksen muutosten läpiviemisestä ja organisaation kehittämisestä.

Virasta maksettava kokonaispalkka 9401,36 euroa kuukaudessa määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 24 mukaisesti. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain.

Hakemukset ovat julkisia.