(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Huom! Hakuaikaa on jatkettu 28.10. asti. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon tässä haussa.

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan rohkeaa, innovatiivista ja motivoitunutta

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tässä virassa et jää yksin kulmahuoneeseen, vaan pääset kehittämään Taidekaupunkimme teknisiä palveluita muun muassa kaupunkisuunnittelun, infran ja tilapalveluiden näkökulmasta. Tehtäväkenttäsi ydin on teknisten palveluiden strateginen kokonaisvastuu ja kehittäminen kaupunkimme muuttuvassa toimintaympäristössä kustannustehokkaasti. Toimit myös kaupungin johtoryhmässä ja esittelijänä teknisessä lautakunnassa. Tukenasi tässä kaupunkimme avaintehtävässä toimivat pelottomat päättäjät, idearikas johtoryhmä, osaavat esimiehet sekä teknisten palveluiden motivoitunut henkilöstö.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. 

Lisäksi edellytämme:

  • aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan, rakentamisen, maankäytön tai muiden teknisten palveluiden alueelta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
  • aiempaa esimieskokemusta ja osoitettua johtamistaitoa
  • laaja teknisen toimialueen sidosryhmien tuntemusta. 

Toivomme, että et ole kaavoihisi kangistunut, vaan perustuksesi on paalutettu yhteistyöhengellä ja vahvuutesi on pelata yhteispeliä palvelualueiden, päättäjien ja kaupunkikonsernin yhtiöiden kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja ymmärrät digitalisaation mahdollisuutena teknisten palveluiden prosessien kehittämisessä. Myös kunnallisen hallinnon ja talouden tuntemuksen katsomme eduksesi. Sisältä olet rakennettu esimieheksi, joka on motivoiva ja innostava, kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, joustava ja oma-aloitteinen.

Vaikka roolisi on itsenäinen, arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Strategiset kulmakivemme idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus näkyvät aidosti arjessamme. Ilon ja huumorin avulla selviät haastavista ja työntäyteisistä päivistä. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.

Syksy on mahtava aika tarttua uuteen haasteeseen Taidekaupungissa. Hae virkaan ilmoituksessa olevasta linkistä maanantaihin 28.10.2019 klo 14 mennessä. Lisätietoja saat tulevalta esimieheltäsi, kaupunginjohtaja Markus Auviselta p. 044 300 1811 tai markus.auvinen@taidekaupunki.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluissa ja ennen valintaa tarvitsemme virkaan vaadittavan todistuksen terveydentilasta.

Kiinnostuitko? Nyt on sinun mahdollisuutesi Taidekaupungissa. Tavataan työhaastattelussa!