(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Huom! Hakuaikaa jatkettu 23.9. asti. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon tässä haussa.
 
Taidekaupunki Mänttä-Vilppula hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan rohkeaa, innovatiivista ja motivoitunutta
 
TEKNISTÄ JOHTAJAA
 
Tässä virassa et jää yksin kulmahuoneeseen, vaan pääset kehittämään Taidekaupunkimme teknisiä palveluita muun muassa kaupunkisuunnittelun, infran ja tilapalveluiden näkökulmasta. Tehtäväkenttäsi ydin on teknisten palveluiden strateginen kokonaisvastuu ja kehittäminen kaupunkimme muuttuvassa toimintaympäristössä kustannustehokkaasti nyt ja pitkällä tähtäimellä. Toimenkuvaasi kuuluvat myös koko kaupungin johtoryhmässä toimiminen ja esittelijän rooli teknisessä lautakunnassa. Tukenasi tässä kaupunkimme avaintehtävässä toimivat pelottomat päättäjät, idearikas johtoryhmä, osaavat esimiehet sekä teknisten palveluiden tehokas ja motivoitunut henkilöstö.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan, rakentamisen, maankäytön tai muiden teknisten palveluiden alueelta. Virka edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aiempaa esimieskokemusta ja osoitettua johtamistaitoa. Laaja teknisen toimialueen sidosryhmien tuntemus on edellytyksenä virkaan valittavalta henkilöltä.
 
Toivomme, että et ole kaavoihisi kangistunut, vaan perustuksesi on paalutettu yhteistyöhengellä ja vahvuutesi on pelata yhteispeliä palvelualueiden, päättäjien ja kaupunkikonsernin yhtiöiden kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja ymmärrät digitalisaation mahdollisuutena teknisten palveluiden prosessien kehittämisessä. Myös kunnallisen hallinnon ja talouden tuntemuksen katsomme eduksesi.
 
Sisältä olet rakennettu esimieheksi, joka on motivoiva ja innostava, kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä kokonaisuuden hallintakyky ja työskentelet tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti, taitaen myös tämän hetken haasteiden voittamisen. Laadukkaat, kustannustehokkaat ja koko ajan kehittyvät tekniset palveluprosessit, tyytyväinen asiakas ja hyvinvoiva henkilöstö ovat sinulle sydämen asia.  
 
Vaikka roolisi on itsenäinen, arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Pääset tekemään töitä laaja-alaisesti ja kehittymään joka päivä kanssamme. Strategiset kulmakivemme idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus näkyvät aidosti arjessamme. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Niiden avulla selviät haastavista ja työntäyteisistä päivistä. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.
 
Syksy on mahtava aika tarttua uuteen haasteeseen Taidekaupungissa. Hae virkaan ilmoituksessa olevasta linkistä maanantaihin 23.9.2019 klo 14 mennessä. Lisätietoja saat tulevalta esimieheltäsi, kaupunginjohtaja Markus Auviselta p. 044 300 1811 tai markus.auvinen@taidekaupunki.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluissa ja ennen valintaa tarvitsemme virkaan vaadittavan todistuksen terveydentilasta.
 
Ota elämän kestävä riski ja hae töihin Taidekaupunkiin. Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa!