(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja
Nurmijärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Sopiiko sinun jalkasi Suomen suurimman kunnan toimialajohtajan saappaisiin? Löytyykö sinulta poweria ja näkemystä viihtyisän ja toimivan elinympäristön kehittämiseen? Tule meille tekniseksi johtajaksi!

Johdat ympäristötoimialaa, jonka asiantunteva henkilöstö huolehtii yhdyskuntasuunnittelusta, kaavoituksesta, infrastruktuurin rakentamisesta ja ylläpidosta sekä toimitilahallinnasta. Lisäksi toimiala vastaa joukkoliikenteestä ja vesihuollosta.

Vastaat toimialan palvelujen kehittämisestä, strategisesta suunnittelusta, taloudesta sekä kunnan investointien koordinoinnista. Ohjaat toimialan valmistelutehtäviä ja toimit teknisen alan lautakuntien esittelijänä. Toimit myös kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta alan vaativista johtamistehtävistä. Arvostamme laaja-alaista teknisen alan osaamistasi. Johdat projekteja tuloksellisesti ja olet aikaansaava myös paineen alla. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnan toimialojen ja muiden sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Outi Mäkelä, puh. 040 317 2100 tai outi.makela@nurmijarvi.fi.

Katso lisää ja lähetä hakemuksesi: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 15.00.