(Poistunut julkaisusta)

Tekninen johtaja rakennusalalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme teknistä johtajaa/suunnittelujohtajaa.

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan yritys, joka rakentaa pientaloja, yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa ja se työllisti 210 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Yrityksen missiona on tuottaa asiakkailleen parempia käyttäjäkokemuksia toimien tulevaisuuden rakentajana!

Mitä teknisen johtajan työ sisältää ja mitä tekniseltä johtajalta odotetaan?

Teknisenä johtajana pääset toimimaan merkittävässä positiossa, jossa vastaat konsernin kaikkien liiketoiminta-alueiden tarjous- ja hankekehitysvaiheen valmisteluista, teknisestä tuesta sekä sopimusasioiden valmistelusta. Teet yhteistyötä laskenta-, myynti- ja suunnittelu-/tuotekehitystiimien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös suunnittelytyön ohjaus ja valvominen, jossa vastaat erityisesti arkkitehtien ja rakennusuunnittelijoiden työstä. Teknisenä johtajana toimit kaikkien konsernin liiketoiminta-alueiden käytettävissä olevana tukifunktiona. Sinulla on valtuudet ohjata liiketoimintalohkoissa tapahtuvia päätöksiä, mitä tulee tekniseen toteutustapaan. Tehtävä katsotaan itsenäiseksi johtamistehtäväksi, joten vastaat osaltasi myös konsernin liikevaihdon kasvattamisesta. Tehtävässä raportoit suoraan konserninjohtajalle.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta johdollisista tehtävistä sekä kokemusta rakennusalalta. Etsimällämme henkilöllä on aitoa halua sitoutua positioonsa sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kustannustehokasta ajattelutapaa ja halua toteuttaa yrityksen missiota päivittäisessä toiminnassa. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä innovatiivisen ja kehitysmyönteisen työkulttuurin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tupokselle, mutta työtä voi tehdä myös Vantaan tai Tampereen toimipisteistä käsin. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Miten tehtävää haetaan?

Haet tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!