(Poistunut julkaisusta)

Tekninen järjestelmäasiantuntija Veritakselle
Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Etsitkö uusia tuulia ja mahdollisuuksia urallasi? Haemme asiakkaallemme Veritakselle Turkuun pilvipalveluista innostunutta järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävä sopii sinulle, joka viihdyt monipuolisten ja teknisesti haastavien työtehtävien parissa.

TEKNINEN JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan ja koordinoimaan tietojärjestelmäinfrastruktuurien käyttöönottoja, muutosten hallintaa ja ongelmaselvityksiä sekä jatkokehittämistä tiiviissä yhteistyössä liiketoimintomme ja ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta kokemusta pilvipalveluista (Azure, AWS) ja pystyt näkemään palvelut liiketoiminnan mahdollistajana. Toivomme sinulta myös osaamista rajapintojen (Rest, API) hyödyntämisestä palveluiden kehittämisessä. Osaat myös valjastaa datan työkaluksi kaivamalla sen esille tietokannasta raportointia sekä muita tarpeita varten.

Ratkomme monipuolisia ja yllättäviäkin ongelmia ja se pitää työn päivästä päivään hyvin mielenkiintoisena. Kerrothan hakemustekstissäsi rohkeasti eri osaamisalueistasi!

Teknisen osaamisen lisäksi toivomme valitulta henkilöltä avointa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Arvostamme myös organisointikyvykkyyttä sekä halukkuutta johtaa omaa työskentelyä järjestelmällisesti työn eri vaiheita dokumentoiden. Pääset tekemään töitä kuuden hengen asiantuntijatiimissä, joten toivommekin sinulta joustavaa asennetta ja yhteistyökyvykkyyttä.

Veritas tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta. Veritas on matalahierarkkinen organisaatio, jossa kaikki työskentelevät niin sanotusti kädet savessa. Työnantajanasi Veritas sitoutuu sinuun mm. mahdollistaen henkilökohtaisen kehittymisen ja tarjoten kattavasti erilaisia etuja. Vastuullisuus on sisäänrakennettuna kaikkeen, mitä Veritas tekee. Työtehtävä on vakituinen ja työtä tehdään pääosin Veritaksen pääkonttorilla Turussa, mutta myös etätyöskentely on meillä mahdollista.

TIEDOT:

  • Työn aloitus & kesto: Aloitus elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Veritakselle vakituiseen työsuhteeseen.
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Sijainti: Olavintie 2, 20700 Turku, Veritaksen pääkonttori Aurajoen läheisyydessä. Etätyöskentely mahdollista, satunnaisia toimistopäiviä Turussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää 23.6. mennessä oheisen linkin kautta. Toimitathan linkin kautta ansioluettelosi sekä lyhyen hakukirjeen, jossa kerrot tarkemmin kiinnostuksestasi sekä kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saa Barona IT:n Tech Recruiterilta Mikael Korvelta. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.