(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä/huoneistotarkastaja
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin Meilahden Asuntopalveluyksikköön 

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ / HUONEISTOTARKASTAJAA

Kykenet ottamaan itsenäisesti vastuun päivittäisestä tekemisestä ja työn kehittämisestä, kuten asuntotarkastuksista, muutto- ja vuosikorjausten tilaamisesta, valvonnasta ja kilpailutuksesta. Saat myös monipuolista vastuuta kiinteistöjen kunnossapitotoimintaan liittyvistä korjauksista, takuuasioista, viestinnästä ja talousseurannasta. 

Olet osa kokenutta työyhteisöä, joka työskentelee erikoissairaanhoidon henkilöstön parhaaksi.  

Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi arvostamme hyviä organisointikykyjä, kohtuullista suomen ja englannin kielitaitoa, hankintalain periaatteiden yleistuntemusta sekä kokemusta valmistuvien asuntokohteiden hallintaanotosta. Työ edellyttää liikkumista Uudenmaan alueella.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7.2020 asti: mika.strengell@hus.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään tiistaina 28.7.2020 https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/