(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
OP Koti Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme OP Koti Kainuu Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen Kajaaniin 

 

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ 

  

Tehtävästä 

Teknisenä isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta. Työssäsi hallinnoit teknistä isännöintiä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä. Työpäiviisi kuuluu muun OP Koti Kainuun isännöitsijöiden tekninen neuvonta, korjaustöiden valvonta isännöitsijöiden apuna, huoneistojen muutostöiden valvontakatselmukset, korjaustarvesuunnittelu yhdessä hallituksen ja isännöitsijän kanssa, tarjous- ja urakkasopimuspyyntöjen laadinta ja laskutusten tarkastus sekä toimiminen yhteyshenkilönä hallituksen, urakoitsijan ja suunnittelijan välillä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, hallinnollisten isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien kanssa. Toimit ennakoiden ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä heidän sujuvasta arjestaan ja tietysti myös kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä. 

Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, mutta työmäärien kasvaessa tehtävä on mahdollista myös vakinaistaa. 

Sinusta 

Edellytämme rakennusalan koulutusta. Aiempi kiinteistö- ja rakennusalan työkokemus on eduksi. Sinulla on rakennusteknistä asiantuntemusta, työotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen tekijä. Olet ahkera ja innostut sekä itsesi että toimintatapojen kehittämisestä. Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja olet taitava neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Sinulla on myös osaamista kokouksista ja ymmärrät kokoustekniikan. Pieni kiire ja paine ovat sinulle tuttuja osasia työssä ja pystyt niistä huolimatta organisoimaan työtäsi tehokkaasti.  

Me tarjoamme 

OP Koti Kainuu on vakavarainen ja pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Toimintamme kehittyy, joten pääset mukaan luomaan uutta osana kasvuamme. Teknisen isännöitsijän työnkuva on monipuolinen ja pääset mahdollistamaan asiakkaidemme sujuvan arjen. Työtäsi asiantuntijana arvostetaan ja tuet omalla osaamisellasi tiimiämme. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset haastamaan myös itseäsi uuden äärellä. Tukena sinulla on vahva organisaatio ja käytössäsi luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko?  

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antavat OP Koti Kainuun isännöinnin liiketoimintajohtaja Sami Haverinen ja tekninen isännöitsijä Tomi Mikkonen. Samin tavoitat numerosta 0505628051 ja Tomin 010 256 1842.

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.7.2020.  

Toivottavasti kuulemme sinusta!  

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.