(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme Järvenpään toimistollemme ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Realia Isännöinnin Järvenpään toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykatu Jannen varrella Sibeliuksenkatu 19:ssa. Olemme auktorisoitu toimisto ja isännöimme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Toimistossamme työskentelee yksikönpäällikön lisäksi kuusi hallinnollista isännöitsijää, kaksi teknistä isännöitsijää ja kolme kiinteistösihteeriä.

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöosakeyhtiöiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Työskentelet pääosin Järvenpäästä käsin yhteistyössä muiden isännöitsijöiden kanssa, jonka lisäksi palvelet myös Riihimäen ja Hyvinkään toimistojen asiakkaita.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (rakennusmestari tai insinööri) ja omaat aiempaa kokemusta rakennusalalta. Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja ja niiden korjauksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talous- ja lakipalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.02.2020 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a09b0829. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Karhu p. 050 455 7230 tai heidi.karhu@realia.fi.

 

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja isännöitsijän tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/isannoitsijan-tyo