(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Realia Management hakee teknistä isännöitsijää Helsinkiin Valimotie 17-19 toimistoomme

TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Työtehtävää hoidetaan merkittävien asiakkaidemme omistamien asumisoikeus- ja vuokra-asuntojen isännöinnin parissa. Kokonaispalveluun kuuluu monipuolisia työtehtäviä;

  • asukaspalveluasenteella toteutettavat muuttotarkastukset ja niihin liittyvät huoneistokorjaukset
  • kiinteistöjen pitkän tähtäimen korjaussuunnittelu ja kustannusarviointi
  • työselitykset, tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja urakkasopimusten tekeminen
  • kumppaniverkoston johtaminen
  • kokonaistaloudellinen ennakoiva korjausten optimointi
  • energiatalouden hallinta (kulutusseuranta ja energian kulutuksen optimointi)

Toimimme asuntojen omistajien ohjeiden ja tavoitteiden mukaan tuottaen ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa huomioiden asukasviihtyvyyden.

Arvostamme erityisesti osaamista asuntokiinteistöjen ja asuntojen palveluissa. Tekniselle isännöitsijälle tärkeää on rakennusalan tarjouspyyntöjen, työselitysten ja sopimusten rakenteen tunteminen ja korjausten ohjaamiseen sopiva koulutus ja työkokemus.

Tehtävissä menestyminen vaatii vastuullista itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Teknisen isännöitsijän työssä kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia ja näet energiataloudellisen näkökulman korjaamisessa.      Työnkuvaan liittyy ajantasainen uudistuvien tietojärjestelmien käytön hyödyntäminen ja niihin liitettyjen apuvälineiden hallinta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Työssäsi vastaat merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Yllä mainittuihin tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa tiimipäällikkö Teiju Jahn, puh. 040 669 0557 pe 10.1.2020 klo 11 - 12 välisenä aikana. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää pe 17.1.2020 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?83af2efa.

Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus. Kirjaa hakemukseen mitä tehtävää haet.