(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Sinä kiinteistöalan ammattilainen. Haluatko tulla mukaan hyvään työyhteisöön pitämään huolta kansallisomaisuudestamme. Luvassa on mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistöalan eri tehtävissä kulttuurihistoriallisista rakennuksista vuokra-asuntoihin.

Kiinteistöpalvelussa on haettavana

TEKNISEN ISÄNNÖITSIJÄN virka

Tekninen isännöitsijä vastaa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa seurakuntayhtymän erikseen nimettyjen kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta hoidosta, kiinteistöjen kunnossapidosta ja huollosta sekä tarvittaessa kiinteistöjen peruskorjauksista, laajennuksista ja saneerauksista. Lisäksi hän toimii kiinteistönhoitohenkilöstön esimiehenä.

Teknisen isännöitsijän esimiehenä toimii kiinteistöjohtaja.

Edellytämme sinulta rakennusmestarin, AMK-insinöörin tai sitä vastaavaa aiempaa tutkintoa, joka palvelee kiinteistö- ja rakennusalaa. Viran menestyksellistä hoitamista auttaa koulutus ja kokemus rakennusalalta, talotekniikan tai toimitilapalveluiden alalta on eduksi viran hoidossa samoin kuin hyvä kokemus rakennusten peruskorjauksista ja kunnossapidosta. Työaika keskittyy pääosin virka-aikaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyössä, hyvää palveluasennetta sekä joustavuutta ja kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja hyvät vuosilomat.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaisesti, Viranhaltijalle maksettava peruspalkka on erityisin perustein 2.793,66 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu viranhaltijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta. Loppupalkka on tällöin 13 vuoden alan työkokemuksen jälkeen 3.212,70 €/kk. Lisäksi viranhaltijalle on mahdollista maksaa erikseen päätettävää vuotuista suorituslisää tehtävän hyvästä hoidosta ja tämä lisä on tällä hetkellä 4 % peruspalkasta.

Lisätietoja virasta antaa kiinteistöjohtaja Seppo Kosola, puh. 040 3417 257.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyden työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virka on otettava vastaan 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan sähköisesti ilmoituksessa olevalla linkillä viimeistään 11.11.2019. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8-15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 11.11.2019 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3. 20100 Turku.