(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme teknistä isännöitsijää vakituiseen tehtävään.

Tekninen isännöitsijä vastaa muun muassa kiinteistöjen pitkän ja lyhyen aikavälin korjaustoiminnan suunnittelusta, urakoiden ja hankintojen kilpailutuksesta, urakoiden valvonnasta, vuosikorjaustöiden rakennuttajatehtävistä ja takuutöiden tarkastuksista. Hän työskentelee tiimissä, johon kuuluvat korjaustoiminnasta vastaava kiinteistöpäällikkö, asunnontarkastajat sekä alueen muut tekniset isännöitsijät.

Tehtävään valitulla tulee olla suoritettu teknisen isännöitsijän tutkinto sekä talotekniikan tuntemusta ja kokemusta isännöintialalta. Lisäksi arvostamme rakennusmestarin tutkintoa sekä muita soveltuvia opintoja. Julkisten hankintojen tuntemus, tietotekninen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työ edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen.

Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virikesetelit. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Työ tulisi aloittaa joulukuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Kai Juurtela 09 5767 3600.

Hakuaika päättyy 3.10.2019. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiölle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka. Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.