(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa edelleen etsimme Oulun toimistoomme

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaidemme omistamien kiinteistöjen teknisen isännöitsijän tehtävissä. Työnkuva on monipuolinen, johon kuuluu mm. kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoa sekä erilaisia rakennuttamiseen liittyviä tehtäviä. Työskentelet ennakoivasti, huolehdit osaltasi asukkaiden viihtymisestä sekä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulla on taustallasi tekninen tai kaupallinen koulutus. Kiinteistöalan koulutus ja kokemus on Sinulle merkittäväksi eduksi, erityisesti osaamisesi vuokra- ja asumisoikeuskiinteistöjen parista auttaa Sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Jukka Moilanen, puh. 040 532 8110 soittoaikoina pe 12.7 klo 9-11 ja ma 15.7. klo 9-11. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai 17.7.2019 mennessä osoitteeseen  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c6af8bd0