(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Kiinteistö Tahkola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Kiinteistö Tahkola tarjoaa isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa sekä asuntovuokrausta. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Vantaalla, Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Nurmijärvellä, - yhteensä yli 200 asiantuntijan osaamisella. Olemme kasvava perheyhtiö ja meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri.

Työntekijöille annamme hyvät välineet työskennellä ja vapauden tehdä. Päätöksenteko on nopeaa emmekä harrasta turhaa byrokratiaa. Haemme nyt Teknistä isännöitsijää tiiminvetäjäksi PK-seudulle. Saat itse rakentaa ympärillesi uuden tiimin. Haemme myös uran alussa olevia rakennusinsinöörejä tiimiimme.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Tekninen isännöitsijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu

TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Kokemusta taloyhtiön remonteista, olet toiminut valvojana tai urakoitsijana tai vaihtoehtoisesti olet nuori rakennusinsinööri (AMK/DI) uran alussa.

-Tiiminvetäjältä esimieskokemusta

-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

-Tuntemusta kiinteistöalan ja rakentamisen säännöistä ja määräyksistä

- IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä

 

MITÄ ME TARJOAMME:

-Tekemisen meininkiä ja hyvän tiimin tuen

-Osaamistasi vastaavan palkan sekä bonuksen

-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi

 

*Lue tästä linkistä, miten autoimme Tanelia löytämään uuden työpaikan.*

 

Lähetä CV tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040 508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!