Tekninen isännöitsijä
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme HKL:n kunnossapitoyksikköön teknistä isännöitsijää vastaamaan HKL:n kaupunkiraideliikenteen varikko- ja muiden joukkoliikennekiinteistöjen, kuten metroasemien kunnossapitotehtävistä.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen teknisen ylläpidon suunnittelu, korjausten ja kiinteistöhuollon budjetointi, korjaustoimenpiteiden organisointi sekä ulkopuolisten palveluiden kilpailutus-, tilaus- ja valvontatehtävät yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu HKL:n kunnossapitoyksikköön, joka vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Lisäksi edellytämme rakennus- ja LVISA-alan osaamista, usean vuoden kokemusta alalta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän, näköalapaikan pääkaupunkiseudun laajenevaan joukkoliikenteeseen sekä Helsingin kaupungin ja HKL:n monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 26.4.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-39-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256095
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki