(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Etsimme nyt Tampereen toimistoomme joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tampereen toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Hämeenpuistossa. Olemme talousalueemme suurin isännöintiyksikkö. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Toimiston mukavassa ilmapiirissä työkavereinasi työskentelee yli 40 isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, teknisiä isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä ja asiakaspalvelijoita. Tekniseen yksikköömme kuuluu tällä hetkellä 6 teknistä isännöitsijää.

Teknisen isännöitsijän tehtävänä on palvella asiakasyhtiöitämme niiden teknisissä tarpeissa. Tekninen yksikkö on siis rakennusinsinööritoimisto isännöintitoimiston sisällä.

Tehtävässäsi vastaat aluksi osakasmuutostöiden käsittelystä ja niiden kohdevalvonnasta. Myöhemmin tehtävänkuvaasi voidaan täydentää ja muuttaa kykyjesi mukaan. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden ja teknisten isännöitsijöiden kanssa.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (rakennusmestari tai insinööri) ja omaat aiempaa kokemusta rakennusalalta.

Eduksesi voidaan katsoa esim. aiempi kokemus kosteuden mittaamisesta ja märkätilarakentamisen erityispiirteistä sekä rakennusmääräysten tuntemisesta. Myös rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa ja selvittää rakennusten vaurioita ja ongelmia ovat tehtävässäsi eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi laadukasta kirjallista ulosantia, itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta, organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa teknisen organisaation lisäksi muun muassa yrityksen yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 14.01.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b3820cc8.  Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen yksikön päällikkö Panu Rasimus numerossa 010 228 1464 tai sähköpostitse panu.rasimus@realia.fi