(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme Helsingin Meilahteen

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ  

Asuntopalveluyksikkö palvelee HUS:in erikoissairaanhoidon ammattilaisia.

Tehtäviisi sisältyy pääasiassa asuinkiinteistöjen pienkorjaus-, ylläpito-, muutto- ja vesivahinkokorjausten kokonaisvaltaisen hallinnoinnin ja valvonnan lisäksi myös kiinteistöjen pitkän aikavälin korjaussuunnittelua, kilpailutusta, budjetointia, viestintää, ja toimivien verkostojen kehittämistä. Työ edellyttää liikkumista Uudenmaan alueella.

Arvostamme hyvien asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi kokemusta nykyaikaisista kiinteistöhallinnan ohjelmistoista, rakennus- ja kiinteistöalan koulutusta, kustannustietoisuutta, organisointikykyä sekä kohtuullista suomen ja englannin kielitaitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hankintalain yleistasoista tuntemusta. Saat työssäsi tarvittaessa perehdytystä ja tukea myös kokeneelta tekniseltä ja hallinnolliselta henkilöstöltämme.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työyhteisön, hyvät työvälineet, liikuntamahdollisuuksia, joustavuutta työaikoihin sekä muita kilpailukykyisiä henkilöstöetuja, kuten mahdollisuuden kohtuuhintaiseen työsuhdeasuntoon.

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: mika.strengell@hus.fi.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi maanantaina 19.11.2018 kello 15 mennessä tätä kautta: http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat
tai https://www.webropolsurveys.com/S/A4D6EAE03C051AD2.par